Menu


Vind en vergelijk middelbare scholen in Ameide e.o.

Hieronder vind je alle middelbare scholen in Ameide e.o. De scholen hebben we onderverdeeld in de verschillende onderwijsconcepten. Wil je meer over een bepaalde school te weten komen? Klik dan op de naam van de school om alle informatie in te zien, zoals extra aanbod en meer!

middelbare scholen

Ook kun je via onze open dagen planner de actuele open dagen vinden van de middelbare scholen in Ameide e.o. Zo weet je gelijk wanneer en bij welke school je langs kan gaan om de school beter te leren kennen.

Wil je meer middelbare scholen bij jou in de buurt bekijken en persoonlijke voorkeuren selecteren? Met onze SchoolWijzer zijn scholen op nog veel meer persoonlijke voorkeuren te selecteren.

TIP: Kijk vooral ook verder dan de middelbare school op de hoek. Soms biedt een school net iets verder weg precies wat jij leuk vindt.

Deze middelbare scholen en opleidingsmogelijkheden vind je in Ameide e.o.:

Er zijn 40 middelbare scholen in Ameide e.o. Heb je persoonlijke voorkeuren waaruit je wilt kiezen? Selecteer dan alles naar jouw wens, zoals het extra aanbod van de middelbare scholen in Ameide e.o.

Deze middelbare scholen bieden je online uitgebreide informatie:

Bezoek de open dagen in Ameide e.o.

Benieuwd of een school iets voor jou is? Bezoek de open dag of informatieavond van deze school voordat je een keuze maakt. Gebruik de Open Dagen Planner om zelf een overzicht van alle open dagen die de scholen in jouw regio organiseren samen te stellen.