Menu

Over de makers

Maak kennis met de mensen achter de VO Gids!
Onze organisatie bestaat uit zeer gemotiveerde communicatie- en marketing professionals. Wij zijn ouders met een gemeenschappelijk doel: kinderen in groep 8 en hun ouders goed informeren over de stap naar het voortgezet onderwijs én ambitieuze vo-scholen de mogelijkheid geven hun onderwijsaanbod te presenteren.

Onze VO Gids Accountmanagers:

Wij onderhouden de contacten met de instellingen voor voortgezet onderwijs en adviseren over edities, voedingsgebieden, de toepassing van de SchoolWijzer en de OpenDagenPlanner.

Annetta Koetsier accountmanager VO Gids     Ingrid den Heijer accountmanager VO Gids     Katinka Hengst accountmanager VO Gids

 

Onze VO Gids Redactie

Onze redactiemedewerkers verdiepen zich in de onderwerpen die in de VO Gids komen.  Ze zetten zich ervoor in dat de lezers goed worden geïnformeerd over de aspecten die van belang zijn bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Het redactieteam staat onder leiding van de hoofdredacteur, Lucy Beker.

 

Onze VO Gids Directie

Naast het contact met de scholen en centrale onderwijsorganisaties zorg ik samen met het hele team ervoor dat we ieder jaar weer goede stappen maken voor onze klanten, lezers en scholen.  On- en offline blijft de VO Gids in ontwikkeling.

 

Onze VO Gids Backoffice

Onze onmisbare schakels in het proces. Karin zorgt ervoor dat de basisscholen hun bestelde VO Gidsen krijgen en coördineert alle activiteiten op kantoor. Patricia is de datamanager bij de VO Gids. En ook Ingrid helpt de vo-scholen bij het aanleveren van hun informatie, off- en online.

           

Onze ICT-wizard

Hij zorgt ervoor dat de internetsite gebruikersvriendelijk is en technisch goed draait. Hiertoe helpen andere professionals hem natuurlijk ook.