Beukenlaan
Woon je in Borculo en omgeving? Dan kun je je Staringperiode als brugklasser beginnen op onze school aan de Beukenlaan, vlakbij het centrum van Borculo. De sfeer is gemoedelijk en je zult je er snel thuis voelen. In de eerste en tweede klas kun je hier vmbo, havo en vwo doen. We bieden ook Cambridge Engels aan voor de havo- én vwo- leerlingen. 
Wil je in leerjaar 3 naar de mavo, havo of het vwo? Dan ga je verder op onze school in Lochem. Voor mavo+ vmbo-basis en –kader kun je wel in Borculo blijven.

Campus De Wildbaan
Goed om te weten: in schooljaar 2023-2024 openen we een spiksplinternieuw gebouw bij de sportvelden in Borculo, op Campus De Wildbaan. Je kunt daar vmbo, havo en vwo volgen in de eerste en tweede klas. Wil je daarna verder in het praktijk- en beroepsgerichte vmbo? Dan ben je hier op het juiste adres.
Deze nieuwe school is niet groot en er zullen straks zo’n 300 leerlingen zitten. De overgang van de basisschool naar het Staring College is daarom klein.

Bekijk hierboven het filmpje van nieuwe school in Borculo!

Kom je kennismaken?
Wil je het Staring College beter leren kennen? Dat kan op verschillende momenten.
Na de herfstvakantie kunnen alle leerlingen uit groep 8 meedoen aan de Staring Masterclasses. Dan ontdek je echte middelbare schoolvakken en heb je al je eerste Staring ervaring! Samen met je ouders ben je welkom op de informatieavond in Borculo op donderdag 24 november. Staringleerlingen vertellen je dan graag over hun ervaringen op onze school. Ook voor je ouders is er die avond een afwisselend programma.
Op zaterdag 28 januari 2023 houden we ons Open Huis. Je kunt dan een kijkje nemen op al onze locaties en onze leerlingen leiden je graag rond. Er is genoeg te beleven en te zien.

Een leerling aan het woord:
"De locatie Beukenlaan van het Staring College is een prettige, gezellige, kleine school. De docenten kennen mij goed. Ik kan hier echt mezelf zijn. Ik ben blij met de sfeer in mijn klas en krijg voldoende hulp van mijn coach. In de pauze ga ik graag voetballen op het plein met vrienden." - Pelle