Menu


Vind en vergelijk een mavo in Dearsum

Zoek je een mavo school in Dearsum? Wij hebben hieronder alle scholen in Dearsum, met het opleidingsniveau mavo, voor je in een overzicht gezet. De scholen hebben we onderverdeeld in de verschillende onderwijsconcepten. Wil je meer over een bepaalde school te weten komen? Klik dan op de naam van de school om alle informatie in te zien, zoals extra aanbod en meer!

Onderwijsniveau

Ook kun je via onze open dagen planner de actuele open dagen vinden van de middelbare scholen in Dearsum. Zo weet je gelijk wanneer en bij welke school je langs kan gaan om de school beter te leren kennen.

Wil je meer middelbare scholen bij jou in de buurt bekijken en persoonlijke voorkeuren selecteren? Met onze SchoolWijzer zijn scholen op nog veel meer persoonlijke voorkeuren te selecteren.

TIP: Kijk vooral ook verder dan de middelbare school op de hoek. Soms biedt een school net iets verder weg precies wat jij leuk vindt.

De verschillende onderwijsconcepten in Dearsum:

Hier worden alleen de onderwijsconcepten getoond van de mavo scholen in Dearsum. Heb je persoonlijke voorkeuren waaruit je wilt kiezen? Selecteer dan alles naar jouw wens, zoals het extra aanbod van de middelbare scholen in Dearsum.

Onderwijsconcept

Scholen bij jou in de buurt en soms wat verder weg:

Bezoek de open dagen bij jou in de buurt

Benieuwd of een school iets voor jou is? Bezoek de open dag of informatieavond van deze school voordat je een keuze maakt. Gebruik de Open Dagen Planner om zelf een overzicht van alle open dagen die de scholen in jouw regio organiseren samen te stellen.