Kranenburg daagt je uit om jouw talenten te Durven Ontdekken, we laten je leren door te Ervaren en dat wat je leerde Toe te passen in nieuwe situaties. Daarmee geven we je de grootste kans om het beste uit jezelf te halen. Kranenburg DOET!

Hoe werken wij? 

Naast de theorielessen zoals Nederlands, Engels en rekenen, geven wij veel praktijklessen. Lessen waarbij je leert door te 'doen' in de sectoren:

 • Tuinonderhoud:
  -Bloemservice
 • Techniek:         
  -Metaaltechniek
  -Bouwtechniek
  -Schilderen
 • Dienstverlening:
  - Zorg
  - Horeca
  - Winkel

Wat je op school leert kun je meteen in de praktijk brengen. Wij bieden je stages binnen school en bij verschillende bedrijven. Je kunt bij ons de volgende branche-opleidingen volgen: horeca, heftruck, lassen, winkelpraktijk, de basis van autotechniek, houtbewerking, schilderen en schoonmaken in de groothuishouding. Je sluit de branche-opleiding af met een officieel diploma of certificaat. Zo'n diploma helpt je bij sollicitaties. 

WE WERKEN AAN 'EEN TOEKOMST OP MAAT'

We stellen je steeds de volgende vragen: wat wil je bereiken? Welke talenten heb je? Hoe kunnen wij jou helpen?

We organiseren bedrijvenbezoeken en sollicitatietrainingen. Stap voor stap werken we toe naar jouw zelfstandigheid, zodat je na jouw schooltijd in een baan kunt starten.
We zijn veel met jou in gesprek: samen bepalen we wat jij nodig hebt om je zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Leren in de praktijk doen we ook via de Top Academie. Hier volg je een lesprogramma én stage bij een bedrijf en heb je goede kans op een baan op die werkplek.

Wij bieden de Entree-opleiding aan in samenwerking met het ROC Midden Nederland. Met de Entree-opleiding kun je een diploma halen op mbo niveau 1.

Na je diploma Praktijkonderwijs kun je kiezen voor een baan of om door te leren in het mbo.

KRANENBURG IS EEN SCHOOL...

...waar ruimte is voor leren én plezier: we gaan met elkaar op kamp, hebben leuke excursies en schoolreizen bijvoorbeeld naar Texel of naar Walibi.
...waar we aandacht hebben voor iedere leerling: voor wie je bent en voor wat je kunt.
...waar we je ondersteunen in het maken van keuzes en het vinden van oplossingen.
...waar we duidelijkheid en structuur bieden. 
...waar we samenwerken met ouders belangrijk vinden.

Kranenburg daagt je uit om jouw talenten te Durven Ontdekken,  we laten je leren door te Ervaren en wat je leerde daarna Toe te passen in nieuwe situaties. Daarmee geven we je de grootste kans om het beste uit jezelf te halen. Kranenburg DOET!