Het Dalí College

Het Dalí College staat voor aandacht. Voor iedereen en alles! We zijn er voor elkaar en kijken naar elkaar om. Wij geloven in persoonlijke aandacht en we vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We respecteren elkaars mening en blijven in gesprek. Mét elkaar.  

naar school gaan met plezier en presteren mag

Op het Dalí College bieden wij gepersonaliseerd leren aan. Dat betekent dat we ons onderwijs specifiek richten op jouw talenten en mogelijkheden. Aandacht voor jou, de leerling, daar zijn we op ingericht. We zien dat onze leerlingen hierdoor met plezier werken en goed grip krijgen op wat zij leren.
Met je eigen coach bespreek je wekelijks hoe je jouw leerdoelen het beste kunt behalen. En in de digitale leeromgeving (Itslearning) werk je op je eigen niveau en in je eigen tempo, binnen je eigen mogelijkheden.

Technologie & Designklas en Sport & Managementklas

In onze Technologie & Designklas ligt de focus op ontwerpen, techniek en technologie. In het Techlab maak je kennis met de nieuwste technologische snufjes (VR, drones, laser, 3D). In onze Sport & Managementklas word je uitgedaagd om je sportieve grenzen op te zoeken en is er aandacht voor sportmanagement.

Mavo en havo

Op het Dalí College hebben we mavo-havo brugklassen en havo-brugklassen. 
In de brugklas volg je ‘Dalí-uren’, o.a. over duurzaamheid, presenteren en koken. Op die manier leer je niet alleen door in je studieboeken te duiken, maar ook door middel van praktische vakken. In leerjaar 2 maak je een keuze uit de vakken Frans, Spaans, Duits en bèta (als taal niet jouw ding is).

Praktische Havo

Wij zijn de enige school in deze regio die een praktische havo aanbiedt! Dat betekent dat iedereen op onze havo tot t/m de vijfde klas een praktisch vak volgt. Je gaat op stage en op excursie, je krijgt opdrachten vanuit het bedrijfsleven. Bovendien telt dit vak ook mee voor je examen.