Vier ochtenden starten met sport. Biologie in de tuin. Een open atelier. Geen huiswerk. Een gezonde school. Leren kan in alle houdingen. Geen mobiele telefoon. Een dynamische leeromgeving. Uitproberen, experimenteren, fouten maken en opnieuw proberen. Al het werk doe je tijdens schooltijd in afwisselende en actieve lessen.

Naast het reguliere programma maken wij tijd vrij voor KeuzeWerkTijd (KWT) en WereldBurgerSchap (WBS) waarbij wij veel samenwerken met verenigingen en bedrijven, in Amsterdam, in Nederland en Internationaal. 

Je staat nu aan het begin van je middelbare schooltijd. Alles is nog mogelijk en alle wegen liggen nog open. Bij Kiem Montessori ga je erachter komen wat er in de wereld te doen is. Maar je gaat vooral ontdekken wat jou het meest aanspreekt en waar je goed in bent. Zo begin je over vier jaar niet alleen goed voorbereid aan een vervolgopleiding, maar ook aan de rest van je leven!

Bij Kiem Montessori doe je de 4-jarige mavo of 5-jarige havo.  Kiem Montessori heeft een eigen onderwijskundig concept maar maakt wel onderdeel uit van het MML.