LOCATIE HENEGOUWENLAAN


LEERCOACHING

Iedere leerling krijgt bij ons een eigen leercoach. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om jou persoonlijke aandacht en individuele ondersteuning te kunnen geven. Samen zorgen jullie ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Het contact met je ouder(s)/verzorger(s) wordt hierbij ook niet vergeten, want samen staan we sterker.

meertaligheid

Op onze school besteden we veel aandacht aan meertaligheid. Zo kun jij bij ons kiezen voor tweetalig onderwijs waarbij je meerdere lessen in het Engels krijgt. Daarnaast kun je bij ons meerdere talen volgen (o.a. Chinees en Arabisch) en deelnemen aan extra programma’s voor Frans, Spaans en Duits.

toekomstgericht leren en sporten

In ons moderne en energieneutrale gebouw bieden we een inspirerende en lichte omgeving waarin je optimaal kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen.

Sporten is een unieke ervaring op onze school. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de  futuristische sporthal en buiten op het beweegpark. Je krijgt bij ons voor het vak LO geen cijfers meer, maar je wordt uitgedaagd op je eigen niveau. 

Internationalisering

Internationalisering is een belangrijk onderdeel van ons onderwijs. Ontdek andere landen en culturen en maak je klaar voor avonturen over de hele wereld. Wij bereiden je voor op een toekomst vol mogelijkheden.

DE CAMPUS 

De Campus is onze nieuwste onderwijsvorm, waar leerlingen thematisch en zelfstandig werken. Verschillende niveaus vormen samen een klas en werken met een eigen leercoach en inspiratie docenten. Voor leerlingen staat kennis op doen en persoonlijke groei centraal.  We werken niet met cijfers en toetsen, maar we volgen de ontwikkeling van een leerling zodat deze op een eigen tempo kan groeien.