Lochem
Woon je in Lochem en omgeving? Begin dan als brugklasser op onze school aan de Zutphenseweg, vlakbij sportcomplex De Beemd. Op een paar minuten lopen is een bushalte, dus ook als je wat verder weg woont, kun je de school makkelijk bereiken.
Het schoolgebouw in Lochem lijkt groot, maar toch voelt dat niet zo als je binnen bent. Het is overzichtelijk ingedeeld en je hebt les in een aantal vaste lokalen, die we domeinen noemen. In de eerste en tweede klas kun je op locatie Lochem alle niveaus volgen: vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Samen met je coach bepaal je met welke opleiding je verder gaat. Als je voor mavo, havo, atheneum of gymnasium kiest, kun je dat in Lochem doen. 

Campus De Wildbaan
Wil je vanaf leerjaar 3 naar het beroepsgericht vmbo, dan ga je naar onze locatie in Borculo. Daar heb je nu nog de keuze uit twee scholen, maar in schooljaar 2023-2024 verhuizen die naar een gloednieuw gebouw op Campus De Wildbaan. Bekijk het filmpje van de nieuwe school op de pagina's over locatie Beukenlaan en Herenlaan.

Kom je kennismaken?
Wil je het Staring College beter leren kennen? Dat kan op verschillende momenten. Na de herfstvakantie kunnen alle leerlingen uit groep 8 meedoen aan de Staring Masterclasses. Dan ontdek je echte middelbare schoolvakken en heb je al je eerste Staring ervaring! Samen met je ouders ben je welkom op de informatieavond in Lochem op dinsdag 22 november 2022. Staringleerlingen vertellen je dan graag over hun ervaringen op onze school. Ook voor je ouders is er die avond een afwisselend programma. Op zaterdag 28 januari 2023 houden we ons Open Huis. Je kunt dan een kijkje nemen op al onze locaties en onze leerlingen leiden je graag rond. Er is genoeg te beleven en te zien.

Leerling aan het woord:
"De locatie Lochem van het Staring College is een fijne en prettige school.
Mede dankzij mijn klassendocent en coach voelde ik me snel thuis op een toch best wel grote school. Tijdens de introductie week maakte ik snel vrienden en met de klas hebben we het altijd gezellig, omdat we vaak in de pauze en tussenuren bij elkaar zitten.
Ik heb veel geleerd in dit eerste schooljaar." - Sibe