Persoonlijke aandacht

RSG Broklede is een school van rond de 1000 leerlingen. Groot genoeg om veel vrienden te maken, en klein genoeg om te worden gezien. Met elkaar vormen we een hechte gemeenschap in een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid, waarin je goed kunt ontwikkelen en jezelf, je talenten en elkaar goed kunt leren kennen.
Je mentor begeleidt jou en je klas intensief tijdens de mentorlessen en daarbuiten. Daarnaast krijg je veel aandacht van je vakdocenten. Zij koppelen de leerstof aan jouw belevingswereld, motiveren je en geven je houvast.

Volg je eigen pad

We starten met een vwo-klas voor leerlingen met vwo-advies en een tweejarige havo/vwo-klas voor leerlingen met een havo- of havo/vwo-advies.
Vwo-leerlingen die extra uitdaging willen, kunnen kiezen voor de tweetalige stroom. Naast veel lessen in het Engels, is er ook veel aandacht voor wereldburgerschap.
We stimuleren je om keuzes te maken die bij jou passen en je talenten te herkennen en verder te ontwikkelen. Daar bieden we bijvoorbeeld onze gevarieerde talentencarousel voor aan. 

jij, de ander en de wereld

Natuurlijk haal je bij ons een diploma waar je verder mee kunt, maar we geven je ook de ruimte om uit te groeien tot zelfstandige en verantwoordelijke volwassene, met oog voor de wereld en de mensen om je heen.

Spreekt dit alles je aan? Dan weten wij dat Broklede jou veel te bieden heeft, en dat jij Broklede veel te bieden hebt! Kom zelf kijken en de sfeer proeven tijdens ons Open Huis op zaterdag 25 januari 2025.