HOOG NIVEAU

RSG Broklede in Breukelen geeft onderwijs op (tweetalig) havo-, havo/vwo- en (tweetalig) vwo-niveau. De school barst van het talent. Daarmee bedoelen we niet alleen goede schoolprestaties, maar ook kwaliteiten op heel andere gebieden. Al in de eerste klas staan de talenten van onze leerlingen centraal zodat ze die in de jaren daarna verder kunnen ontwikkelen. Broklede is dé school om vanuit een nieuwsgierige en kritische houding het beste uit jezelf te halen.

BLIK op de wereld

Ben je op zoek naar internationale verbreding? Broklede werkt samen met scholen binnen en buiten Europa. Dat geeft alle leerlingen de mogelijkheid om prachtige, leerzame ervaringen op te doen die je voorbereiden op wereldburgerschap en de globalisering van de samenleving. In de wijde omgeving is Broklede de enige school voor tweetalig onderwijs, waarbij je meer dan de helft van de vakken in het Engels krijgt. Het geeft je extra bagage, die je in de toekomst als wereldburger goed kunt gebruiken.

PERSOONLIJK

Op Broklede is onderling begrip en respect erg belangrijk. We willen van en met elkaar leren en samen onze verantwoordelijkheid nemen voor een betere wereld. Docenten, onderwijsondersteunend personeel en schoolleiding hebben dagelijks contact met de leerlingen in een sfeer van vertrouwen en betrokkenheid. Alle leerlingen hebben bovendien een eigen mentor die de leerlingen goed kent. Broklede voelt als een kleinschalige, persoonlijke school, net als onze collega-school, de Rientjes Mavo in Maarssen.

Natuurlijk moeten leerlingen een diploma halen, maar school is ook gewoon hartstikke leuk en gezellig! Dat laten we graag zien aan onze toekomstige leerlingen tijdens ons Open Huis op 27 januari 2024. Kom je ook?