Menu

Middelbare scholen uit de VO Gids

AD

Vind hier alle middelbare scholen in jouw regio. De scholen hebben we onderverdeeld o.a. in verschillende onderwijsconcepten.

Wil je middelbare scholen bij jou in de buurt bekijken, vergelijken of persoonlijke voorkeuren selecteren? Met onze SchoolWijzer zijn scholen op nog veel meer persoonlijke voorkeuren te selecteren.

Wil je meer over een bepaalde school te weten komen? Klik dan op de naam van de school om alle informatie in te zien, zoals extra aanbod en meer!

Ook kun je via onze open dagen planner de open dagen vinden van de scholen in jouw regio. Zo weet je gelijk wanneer en bij welke school je langs kan gaan om de school beter te leren kennen.

TIP: Kijk vooral ook verder dan de middelbare school op de hoek. Soms biedt een school net iets verder weg precies wat jij leuk vindt. Ook met het openbaar vervoer zijn de meeste scholen goed bereikbaar.

Vind en vergelijk alle middelbare scholen in Nederland

Geef eventueel een richting aan

Bezoek de open dagen van een middelbare school in jouw regio

Benieuwd of een school iets voor jou is? Bezoek de open dag of informatieavond van deze school voordat je een keuze maakt. Gebruik de Open Dagen Planner om zelf een overzicht van alle open dagen die de scholen in jouw regio organiseren samen te stellen.