TECHNISCHE OPLEIDINGEN

Bedrijven hebben grote behoefte aan mensen met een technische opleiding. Wil jij ook verder in de techniek? Dan is De Triade een goede keus. Aan het einde van leerjaar twee kies je bij ons uit drie profielen:

BWI (Bouwen, Wonen en Interieur)
Werk jij het liefst met je handen? Wil jij die allround bouwvakker worden die alle bouwtechnieken kent? Of ben jij de schilder die perfect kan aflakken? Dan kies je natuurlijk voor het profiel BWI. In de praktijkuren houd jij je bezig met het bouwen van stands, betimmeringen, daken en kapconstructies, interieurbouw, schilderen, metselen enz. Style & Design is onderdeel van BWI en is voor iedereen die creatief is, wil leren ontwerpen of meubels wil maken.

PIE (Produceren, Installeren en Energie)
Bij PIE leiden we je op tot allround technicus. Een vakman of –vrouw die alle metaal-, elektrotechniek en installatietechniek tot in de puntjes beheerst. Ook domotica, wat te maken heeft met allerlei huiselijke elektronica, is onderdeel van de richting PIE.

MVI (Media, Vormgeving en ICT)
Ben je creatief én een echte computertechneut? Dan is MVI het profiel voor jou! MVI staat voor Media, Vormgeving en ICT. Hier ga je aan de slag met de computer, werk je met camera’s en licht en leer je hoe je foto’s en films kunt bewerken. Je duikt in de basis van het zelf ontwerpen en bouwen van sites en apps, maar ook techniek komt aan bod. Hoe zit een computer in elkaar en hoe zet je eigenlijk een goed netwerk op?

VEILIG EN KLEINSCHALIG

De Triade is een school waarin je leert en werkt in een veilige en kleinschalige omgeving, waar iedereen ertoe doet. De sfeer is open en vriendelijk. Dat merk je meteen als je binnenkomt. De docenten weten wie je bent en ze dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Ze helpen jou als dat nodig is en stimuleren je in je groei naar zelfstandigheid. Zo bieden we jou alle kansen om te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Daarnaast vinden wij het contact met ouders heel belangrijk. Wij geloven namelijk dat leerlingen zich beter voelen en beter presteren als ouders en school samenwerken. Daarom nodigen wij ouders regelmatig uit op school om bijvoorbeeld te praten over hun kinderen of om deel te nemen aan een themabijeenkomst.

CHROMEBOOKS

Op De Triade werken we met Chromebooks en digitaal lesmateriaal. Dat maakt het leren effectiever en leuker. Voor ouders/verzorgers kost dit niets extra.

DE TECHNISCHE HAVO

Nieuw in deze regio is de technische havo. Een hele mooie opleiding die we samen met het Don Bosco College uit Volendam hebben vormgegeven. De eerste drie jaar krijg je les op De Triade en ben je naast het reguliere havo programma lekker veel bezig met techniek (BWI &PIE). De laatste twee jaar van je opleiding ga je naar het Don Bosco College en krijg je daar de verdieping op het gebied van ontwerpen, onderzoeken en technisch tekenen. Na deze opleiding kan je door naar een technische HBO opleiding en ben je uiteraard, met zoveel technische kennis en kunde, een zeer gewilde werknemer voor de bedrijven in de regio en ver daarbuiten.

OPEN AVOND

Wil je persoonlijk kennismaken met De Triade? Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of vraag je juf of meester naar deelname aan de Triadedagen. Meer informatie vind je op onze website!