BREED LESAANBOD

We onderscheiden ons in het brede lesaanbod, variërend van 8 uur techniek (werken aan projecten in zowel de onder- als bovenbouw) tot koken, en van varen tot plannen. Daarnaast komen onze docenten uit het vak. Ze hebben een passie voor het werken in en om de haven. Zij weten hoe het is om een baan aan de wal te hebben, aan boord te werken, op kantoor van alles te regelen of goederen te vervoeren over de weg of over het water. Zo kunnen wij lessen aanbieden die aansluiten op verschillende (toekomstige) beroepen. 

TROTS OP JOU

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Positieve aandacht zorgt voor een snelle ontwikkeling en geeft zekerheid en vertrouwen om verder te kunnen groeien. Bij het STC vmbo college krijg jij de individuele aandacht en de waardering die jij nodig hebt om je eigen talenten te ontdekken. Met aandacht, trots, vakmanschap, verbondenheid en zelfstandigheid geven we jou waarden mee die je nodig hebt om stevig in de maatschappij te kunnen staan. 

DIPLOMA VOOR DE TOEKOMST

Een diploma van het STC vmbo college staat niet alleen voor kwaliteit, vakmanschap en een soepele overgang naar het STC mbo maar ook voor een overstap naar alle andere mbo’s in Nederland. Meer weten of kennis komen maken? Kijk op www.stc.nl/vmbo

Inschrijvingsprocedure

De aanmeldperiode is van 18 maart t/m 1 april. 
Schrijf je nu in op: www.stc.nl/vmbo/aanmelden