Menu

Fotowedstrijd

Win € 100,- schoolspullen met de VO Gids!

Een mooi begin op je nieuwe school.

Elk schooljaar organiseert de VO Gids een leuke wedstrijd met als centrale thema je schoolkeuze. Maak de leukste foto van een open dag! Deze actie organiseren wij in samenwerking met www.scholierenshop.nl.

Wat moet je doen om te winnen?

1. Maak een foto van je open dag en mail je foto naar de VO Gids. Onze jury kiest de vijf leukste inzendingen uit, de makers krijgen voor het nieuwe schooljaar ieder voor € 100,- schoolspullen!

1e-plaats-Zaanlands-Lyceum-Kiek-Merkestein

Kiek Merkestein bij de open dag van het Zaanlands Lyceum in Zaandam

2. Met een herkenbaar element van de school bedoelen we bijvoorbeeld het logo van de school, het programmaboekje, spandoeken met de naam van de school, een groep leerkrachten of de directeur. Als er maar iets of iemand van de school op staat. Uiteraard met de VO Gids in beeld!

3. Je hoeft geen dure camera te gebruiken.Een foto met een mobieltje is prima. Of misschien kun je een camera lenen.

3e-plaats-Werkmann-Stadslyceum-Sima-Barzegar

Sima Barzegar bij de open dag van het H.N. Werkmann Stadslyceum in Groningen

4. Je mag net zo vaak meedoen als je wilt, maar per open dag of avond kun je maar één foto insturen. Je mag dus wel meer foto’s sturen, maar dan wel van verschillende open dagen op verschillende scholen.

5. Mail je foto naar fotowedstrijd@devogids.nl, vemeld de datum van de open dag/avond, de naam van de school waar je was, je eigen naam, je woonplaats en klaar ben je!
Gebruik wel een goed e-mailadres, zodat we je kunnen laten weten of je gewonnen hebt.

4e-Ichthus-College-Sofie-Bijster

Sofie Bijster op bezoek bij het Ichthus College in Driehuis

6. Als je meedoet, geef je de makers van de VO Gids toestemming om jouw foto of foto’s te gebruiken op onze site en wie weet ook in de volgende editie van de VO Gids. Overleg dit met je ouders! Als zij het niet goed vinden, kunnen wij je foto niet gebruiken. Uiteraard publiceren wij jouw foto’s nergens anders!

7. Je foto’s moeten vóór 1 mei 2020 bij ons binnen zijn. Zodra je op een open dag of avond bent geweest, mail dan de foto van je keuze zo snel mogelijk. Dat doe je ook weer bij je volgende open dag of avond. Hoe meer foto’s, hoe meer kans!

Een paar tips:

  • Zorg dat je foto scherp is. Je kunt gewoon standaardfotoformaat gebruiken. Maak je foto niet rond! De voorbeelden die je ziet zijn speciaal voor de site opgemaakt. Test zelf even of de foto niet te klein is (dat kun je zien als de foto op je pc staat).
  • Kijk direct nadat je de foto genomen hebt of je hem goed vindt. Maak gewoon een nieuwe als je niet tevreden bent.
  • Wees niet verlegen, dus vraag mensen of zij in beeld willen. Verzin iets leuks,. maar niks gevaarlijks natuurlijk! Dus klim niet op een dak of zo. Met zo’n foto ga je echt niet winnen!
  • “Say cheeeeeese”, doet het altijd goed.
  • Maak zoveel mogelijk foto’s, thuis kun je dan uitzoeken welke je wilt opsturen.
  • Doe zo vaak mogelijk mee. Door op iedere open dag of avond een foto te maken, vergroot je de kans om te winnen.

De vijf winnaars mogen voor € 100,- schoolspullen uitzoeken bij www.scholierenshop.nl

Kijk alvast maar wat je daar allemaal voor kunt krijgen!

Je foto's moeten vóór 1 mei 2020 bij ons binnen zijn!