AAN DE SLAG MET JE TALENT!

Talenten ontdekken in een echt restaurant of een kantoor? Of liever in een coole techniekomgeving? Bij ons komen beroepen tot leven! Het beste uit jezelf halen en aan de slag gaan met je talent, dat is waar het op onze school om draait. Of dat nu in de techniek is of in de dienstverlening, bij economie of de horeca, het gaat er om dat jij de juiste keuzes maakt. Iedere leerling krijgt daarvoor bij ons een mentor én een loopbaancoach. Natuurlijk kun je niet zonder theorie, maar het gaat om de praktijk. Veel dingen leer je bij ons door ze te doen. Heb je extra ondersteuning nodig, dan bieden we extra begeleiding. 

COOL TECHLAB

We hebben een geweldig Techlab in onze school met robots om te programmeren, 3D-printers, lasersnijders, een PCB freesmachine, schuimsnijder en snijplotter. Coole techniek dus! Kom hier ook jouw ideeën uitwerken in materialen als hout, kunststof, metaal en textiel.

ONS DOEL

Ons doel is dat je na vier jaar direct door kunt stromen naar een opleiding op het mbo. In de eerste klas maak je al kennis met veel beroepsrichtingen. Pas in het derde jaar begin je met een richting om je te specialiseren: 

 • Profielen Techniek: 
  Bouwen, wonen & interieur en Produceren, installeren & energie.
 • Profiel Economie & Ondernemen:
  Handel, Verkoop, Administratie en Ondernemen.
 • Profiel Dienstverlening & Producten: 
  Welzijn, Voeding & Gezondheid, Evenementen, Facility Management en Grafimedia.

BREDERO BEROEPSCOLLEGE IN HET KORT

 • Vmbo basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg
 • Dé vmbo-school voor techniek
 • Vanaf het eerste jaar al kennismaken met verschillende beroepen
 • Aandacht voor alle leerlingen via plus- en steunlessen

NIEUWBOUW

Het Bredero Beroepscollege krijgt nieuwbouw! Lees hierover meer op brederoberoepscollege.nl/nieuwbouw